Tratamente corporale

VelaShape™

Este soluţia perfectă pentru tratarea celulitei și conturarea zonelor cu probleme, precum şoldurile, abdomenul, linia braţelor sau a gâtului. 

Icoone™ – corp

Echipament revoluționar, non-invaziv, care tratează eficient depozitele de grăsime și celulita inestetică, în timp ce stimulează fibroblastele să producă elastină și colagen nou.

Guinot TechnicSPA™

Institutul Guinot Paris a creat un echipament de înaltă performanță cu 3 acțiuni simultane: redă fermitatea pielii, tonifică musculatura și tratează în profunzime celulita. 

Cavitatie cu UltraLipo System™

Cavitația acționează direct asupra celulelor adipoase, pe care, sub presiunea undelor cavitaționale, le distruge definitiv, urmând ca grăsimile astfel dislocate să fie fluidizate și eliminate prin drenaj limfatic.

Masaj

Masaj de relaxare – Are un puternic efect antistres, ajuta la eliminarea toxinelor și îmbunătățește circulația limfatica și sanguină. Este recomandat tuturor persoanelor pentru îmbunătățirea stării generale de sănătate.

Masaj terapeutic – Recomandat in scolioza, pentru decontractarea musculaturii,pentru a stimula circulatia sangelui si a limfei.

Impachetări

Sunt extrem de eficiente pentru detoxifiere, slăbire localizată sănătoasă, eliminarea retenției de apă și relaxare.

Limfomasaj BOA 2 MAX

Aparatul e singurul dispozitiv de drenaj limfatic din lume care ofera tehnica Vodder, terapie de ultima ora in ce priveste compresia de aer. BOA 2 Max folosește o tehnică pneumatică delicată concepută pentru a viza și stimula sistemul limfatic.

BioDermoGenesi – corp

Biodermogenesi este cel mai avansat tratament de regenerare al pielii de pe piata de estetica medicala, ce foloseste sinergia dintre tehnologii precum electroporatie si vacuum pentru a oferi rezultate exceptionale.

Viora – corp

Fie ca ne dorim sa scapam de celulita, sa ne conturam corpul sau sa reintinerim fata, Viora este cea mai eficienta solutie.

Electroterapie