VelaShape™

Este soluţia perfectă pentru tratarea celulitei și conturarea zonelor cu probleme, precum şoldurile, abdomenul, linia braţelor sau a gâtului. Este cel mai eficient echipament la nivel mondial pentru slăbire și tratarea celulitei, folosit de vedete precum Madonna, Kim Kardashian, Demi Moore, Britney Spears, Sharon Stone, Catherine Zeta-Jones etc.

VelaShape este prima si singura soluție medicală non-invazivă de reducere a circumferinței, aprobata de FDA (autoritatea din Statele Unite ale Americii). FDA a confirmat eficiența acestei tehnologii precum au făcut-o și alte zeci de studii care au demonstrat că în peste 90% din cazuri sunt rezultate de slăbire cu mai mult de 1 cm încă de la prima ședință, în funcție de zona tratată. Pe lângă remodelarea corporală și reducerea celulitei, indiferent de gradul acesteia, tratamentele cu VelaShape oferă implicit o tonifiere a suprafeței tratate, o îmbunătățire a calității pielii și o reducere semnificativă a fenomenului de piele lăsată.

VelaShape utilizează tehnologia brevetată Elos, prima şi singura tehnologie inovatoare ce combină cele mai eficiente 4 tehnici: energia optică infraroşie, radiofrecvenţa bipolară, vacuumul endermologic pulsat şi mobilizarea mecanică profundă.

Radiofrecvența este un termen din ce în ce mai întâlnit în lumea estetică. Recunoscută de către cei mai buni specialiști, radiofrecvența reprezintă o nouă armă extrem de eficientă în medicină și în dermatologia estetică pentru întreținerea tenului și totodată pentru tratarea celulitei.

Energia optică infraroșie încălzește zona de tratament cu o lungime de undă de la 700 la 2000 nm, căldura penetrând aproximativ 5 mm în adâncime. Energia RF este emisă de cele 2 role, penetrând de la 5 la 25 mm în profunzime. Rolele mecanice masează pielea pentru a permite RF să penetreze în profunzime hipodermul. Acțiunea repetată a rolelor va da pielii un aspect mai neted si va estompa până la dispariție forma capitonată (de portocală). Vacuumul pulsat creează presiune negativă, dilată vasele sanguine și activează circulația locală.

Tratamentul este aplicabil indiferent de nuanţa tenului, nu are efecte secundare, astfel încât clienţii se pot întoarce la activităţile de zi cu zi imediat după terminarea şedinţei de tratament.

Vedetele de succes din întreaga lume folosesc VelaShape™. Secretul lor a fost adoptat și de vedete autohtone precum Ramona Bădescu, Nicoleta Luciu, Dana Săvuică, Adelina Pestrițu, Iulia Vântur.

velashape

Sursa foto: http://mdwellness.ca/pages/velashape-ii

Prețuri Velashape

ServiciuPret 1Pret 2Pret 3
Velashape II, 1 zonă/ședință250 lei
30 min
185 lei
la abonament de 4 ședințe
175 lei
la abonament de 8 ședințe
Velashape II, 1/2 zonă/ședință100 lei
15 min
Velashape II, 2 zone/ședință350 lei
50 min
270 lei
la abonament de 4 ședințe
250 lei
la abonament de 8 ședințe
Velashape II, 3 zone/ședință500 lei
90 min
385 lei
la abonament de 4 ședințe
360 lei
la abonament de 8 ședințe