Împachetări

Sunt extrem de eficiente pentru detoxifiere, slăbire localizată sănătoasă, eliminarea retenției de apă și relaxare.

Tratamentul Aromatic Guinot

Tratamentul cuprinde exfoliere, masaj anticelulitic și saunamask. Exfolierea curăță, hrănește și înmoaie pielea cu unt de shea și uleiuri de cocos, palmier și copra. Saunamask ajută la eliminarea toxinelor prin îmbunătățirea drenajului și stimularea lipolizei datorită efectului detoxifiant al argilei și ceaiului verde, bogat în cafeină și teofiline. Oligoelementele din argilă și extractul de alege hidratează, revigorează și dau fermitate pielii.

Aromatic Guinot este un întreg ritual de răsfăț și desfătare a tuturor simțurilor. Efectul terapeutic și relaxant este conferit de un cocktail de arome și texturi profesionale de înaltă calitate.

Împachetări Gerovital

Sunt extrem de eficiente pentru detoxifiere, slăbire localizată, eliminarea retenției de apă și relaxare. Gomajul enzimatic curăță pielea corpului în profunzime și facilitează absorbția principiilor active anti-celulitice. Serul activator de remodelare corporală stimulează microcirculatia și drenarea toxinelor, combate aspectul de ” coaja de portocală”. Masca pentru împachetări estompează și previne apariția vergeturilor, crește elasticitatea și hidratarea pielii corpului.

Prețuri Împachetări Guinot / Gerovital

ServiciuPret 1Pret 2
Împachetare Guinot
(exfoliere, masaj cu uleiuri esențiale anticelulitic sau de relaxare, saunamask)
190 lei
120 min
Împachetări cu cremă GEROVITAL150 lei
45 min
130 lei
preț la abonament de 6 ședințe