Tratamente GUINOT

LIFT SUMMUM GUINOT / Age Summum

TRATAMENT DE LIFTING de la GUINOT, oferă fermitate și netezește pielea de pe față, gât și decolteu
Se realizează prin miscari diferite de lifting/fermitate pentru fiecare zonă: față, gât și decolteu;
Are efect de umplere/ștergere a ridurilor și a liniilor din jurul ochilor;
Vei avea parte de o mască de fermitate specială, din material nețesut: pentru față;
Clienta beneficiază de o cremă-mască de fermitate: pentru decolteu.
Tratamentul debutează cu o dublă exfoliere cu gel exfoliant, printr-o combinație de acțiuni mecanice și enzimatice, pentru a îndeparta celulele pielii moarte și pentru a netezi pielea. Gelul coține extract de papaya și acizi din fructe, ce accelerează procesul de regenerare celulară. Urmează masajul cu serumul special ce oferă fermitate pielii și redefinește conturul facial. Serumul conține extractul Alaria Esculenta Seaweed, ce inhibă degradarea colagenului și a elastinei și sporește sinteza Acidului Hialuronic, pentru a ajuta pielea să rămână fermă și suplă și pentru a preveni apariția ridurilor. Pentru acest tratament, au fost gândite niște mișcări speciale de masaj, în funcție de fiecare zonă: gât, față și decolteu. Al treilea pas este aplicarea unui serum anti-rid, filler/eraser de față, pe baza de acid hialuronic. Cand sunt înglobate în canelurile ridurilor, filllerele rehidratează, umflă și umple ridurile. Următoarea procedură este masca facială Lift Summum, pentru fermitate. “Ridică trăsăturile feței și redă strălucirea. Redefinește conturul fetei și are efect de lifting imediat.

Hydra Peeling

Tratamentul care elimină epiderma devitalizată și favorizează regenerarea pielii. Obiectivele acestui tratament sunt ștergerea vizibilă a semnelor datorate vârstei, recuperarea luminozității tenului și atenuarea petelor pigmentare. Pentru a avea rezultate excepționale, acesta este recomandat într-o cură intensivă de trei aplicări, respectiv una pe săptămână. Tratamentul nu are efecte secundare și oferă posibilitatea de a pleca de la salon doar cu o cremă protectoare. Wow! Cine nu vrea asta, nu? Și iată ce variante puteți încerca:
1. Hydra Peelingul cu Hydra PH -(peeling cu acid PH din fructe) este recomandat pentru toate tipurile de ten și se realizează în trei pași : peelingul – acesta are la bază extract din boabe de orez și elimină celulele moarte folosind acțiune mecanică, favorizând astfel regenerarea pielii; masajul – este realizat cu serumul bogat în extractul de fructul pasiunii și în final masca ce hrănește și calmează pielea datorită uleiului de rapiță.
2. Hydra Peelingul cu Hydrabrasion – (peeling mecanic) recomandat pentru tenul sensibil. Peelingul are la bază extractul de papaya și este completat de serumul cu extract de fructul pasiunii și masca ce are la bază uleiul de rapiță.

Guinot Hydradermie Dublă Ionizare

Tratamentul „vedetă” de la Guinot 

Este cel mai eficient tratament de curățare profundă, fiind un preludiu esențial pentru următoarele tratamente profesionale din salon. Tratamentul se personalizează prin gelurile de ionizare: Hidratare, Purifiere, Nutriție, Desensibilizant, Anti-age, Anti-rid, Lifting ochi, dar și cu serurile și măștile care se pun spre finalul tratamentului.
Secretele tratamentului:
Ionizarea – are loc prin deplasarea pe piele a celor 2 role metalice ce introduc delicat în piele ingredienții activi pe bază de plante, din gelurile speciale de ionizare.
Oxigenarea – înalta frecvență este folosită peste o loțiune specială, pentru oxigenarea și energizarea celulelor, dar și pentru un efect antibacterian.
Masajul de lifting – masajul special și masca personalizată lasă tenul sănătos și luminos.
*Se recomandă tuturor tipurilor de ten, în cură de 3 – 4 ședințe. De asemenea este ideal ca tratament lunar de curățare.

Guinot Detoxigen

Tratament pentru regenerare și hidratare

 Tratamentul combină exfolierea cu detoxifierea și masajul reoxigenat pentru a restabili bariera protectoare a pielii. Înlătură celulele moarte. elimină impuritățile și toxinele având ca rezultat reoxigenarea tenului.

Guinot Hydradermie Lift Yeux

Tratament de lifting al ochilor

 Pentru un contur întinerit al ochilor, esteticiana dvs. are o soluție eficientă și blândă. Tratamentul stimulează în special mușchii din jurul ochilor (orbiculari), pentru a-i tonifia și a le conferi fermitate. Chiar de la încheierea primei ședințe, ridurile sunt atenuate, ridurile din colțul ochilor devin mai netede, iar ochii au un aspect întinerit.
Secretele tratamentului:
Drenaj – aplicarea electrozilor pentru drenaj eliberează în mod vizibil tensiunile și ameliorează micro-circulația cutanată.
Stimulare musculară – mușchii „lucrează” și câștigă în fermitate și tonicitate.
Masaj facial relaxant – masajul de la sfârșitul tratamentului calmează, hrănește și tonifică pielea.

Guinot Hydradermie Lift plus (față și decolteu)

Tratament lifting

Este un tratament de înaltă tehnologie, cu efecte de regenerare și lifting pentru țesut și mușchi. Odată cu înaintarea în vârstă, din cauza oboselii, conturul facial devine mai puțin ferm datorită musculaturii în primul rând, iar semnele îmbătrânirii sunt vizibile datorită deteriorării pielii. Tratamentele de lifting acționează în general doar asupra structurii pielii, restabilind funcționarea epidermei și fermitatea dermului. Hidradermie Lift oferă însă o „revoluție de tinerețe”, stimulând și musculatura facială, care își recapătă tonusul, efectul de lifting fiind de lungă durată.
Secretele tratamentului:
Drenajul detoxifiant – electrozii bilă sunt aplicați pe trasee limfatice pentru o îmbunătățire a circulației. Toxinele sunt eliminate iar fața devine curată și luminoasă.
Stimularea musculară – îmbunătățește tonusul musculaturii faciale și remodelează trăsăturile feței ca tenul să arate relaxat și odihnit ca după o lungă vacanță.
Masajul modelant – pentru hrănirea, revitalizarea și redarea tonusului pielii.
*Se recomandă în cură de 6 – 12 ședințe, cu 3 ședințe pe săptămână. Întreținere 1 – 2 ședințe pe lună.

ServiciuPret 3
LIFT SUMMUM GUINOT / Age Summum295 lei
55 min
Hydra Peeling
295 lei
55 min
Guinot Hydradermie Dublă Ionizare

295 lei
55 min
Guinot Detoxigen295 lei
55 min
Guinot Hydradermie Lift Yeux150 lei
30 min
Guinot Hydradermie Lift plus (față și decolteu)295 lei
60 min
Tratament cu țintă specificată250 lei
40 min